Opinie naszych Gości

Recenzje Gości

 

Moi rodzice w tym roku będą gościć u Was trzeci rok z rzędu. Są zachwyceni tym wyjątkowym miejscem i obsługą.

Opublikowany przez Ninę Asensky Poniedziałek, 1 lutego 2021

Świetne wczasy bardzo miła obsługa, pyszne jedzenie, pokoje czyste jadę w tym roku trzeci raz imam nadzieję że odwiedzę wszystkie wasze kurorty.

Opublikowany przez Marię Lewandowską Poniedziałek, 1 lutego 2021

Z żoną od sześciu lat jeździmy , w tym roku jedziemy po raz siódmy . We wszystkich ośrodkach było super . Pozdrawiam .

Opublikowany przez Jana Bugielskiego Sobota, 2 stycznia 2021

Dziękujemy za cudowny pobyt w ośrodku "Kacper" w Jastarni. Przemiłe Panie ????służące pomocą, pełne zaangażowania ????. Miejsce idealne do wypoczynku, wszędzie blisko. Gorąco polecamy. DZIĘKUJEMY BARDZO.

Opublikowany przez Alinę Wacko Niedziela, 19 września 2021
Już dziś, kiedy turnus się jeszcze nie skończył pragniemy podziękować za każdą cudowną chwilę. Jest wspaniale. Polecamy z całego serca.❣❣❣ Organizacja , dbałość o swoich gości, troska i uśmiech na ustach osób z obsługi , jakość posiłków, warunki w pokojach i wszystko wszystko na najwyższym poziomie. Klimat Jastrzębiej Góry i wiele cudownych miejsc to dodatkowe atuty naszej wyprawy. Na pewno nie jest to nasze ostanie spotkanie ????????????
DZIĘKUJEMY ❣❣❣❣
Opublikowany przez Grażynę Kowalską Poniedziałek, 6 września 2021

Skorzystałam z trzech wyjazdow z Wami i wkrótce mam zaplanowane kolejne. Macie wspaniale miejsca do odpoczynku. Dbacie o pokoje i o wypoczywających. W dobie pandemii czuję się bezpiecznie. Pyszne jedzonko i przemili ludzie. Świetna organizacja turnusów. A co najważniejsze...nigdzie nie jest tak tanio. Jesteście najlepsi i długo z Wami pozostanę. Dziękuję za wszystko!!! Polecam !!! Elżbieta i Mirosław M.

Opublikowany przez Elżbietę Ską Środa, 23 czerwca 2021

Od 3 lat jestem z mężem waszymi klientami wczasydlaseniora.com. Właściciele bardzo mili. Obsługa na medal. Bezpieczny pobyt pod każdym względem. Atrakcje - dla każdego coś miłego. Co do ofert to jest w czym wybierać. Polecam z całego ????. Powodzenia dla organizatorów i samych sukcesów w tworzeniu tak wspaniałych propozycji. jednym słowem warto zaufać Wczasydlaseniora.com.????????

Opublikowany przez Barbarę Paczkowską Poniedziałek, 17 maja 2021

Jestem klientka od 5 lat wlasciciele mili osługa super, pensjonaty zadbane Posiłki smaczne i przebywanie w tym trudnym czasie jest bezpiecznie .Miejscowość jest w moich klimatach plaża ładna duża milo wypoczywam i z wiedzam Pozdrawiam wlascicieli Trzy Korony Jastrzębia Góra Halina

Opublikowany przez Halinę Chomczyk Poniedziałek, 22 lutego 2021

Dwa razy byliśmy na Turnusie Wielkanocnym- SUPER POBYT, ORGANIZACJA, WARUNKI, JEDZONKO, BLISKO MORZA POLECAMY

Opublikowany przez Zofię Mitygowską Sobota, 23 maja 2020
Byłam w 2020 w Jastarni obiekt piękny super wypoczynek, przemili właściciele i jadę znów do Jastarni w czerwcu... Polecam gorąco
 Byłam w ubiegłym roku w ośrodku SAWANA .Polecam satysfakcja gwarantowana .
Opublikowany przez Hannę Gajewską Schmidt Czwartek, 13 lutego 2020

Byliśmy w październiku w Jastrzębiej Górze. Hotel Trzy Korony było świetnie. Przepyszne jedzonko wspaniała organizacja. Polecam

Opublikowany przez Marię Lisowską Czwartek, 30 stycznia 2020

Korzystałam z wypoczynku od 22.12 do 03.01.Polecam ,wspaniały wypoczynek,ciekawy program, obfite i smaczne posiłki, mili właściciele robili wszystko aby pobyt był udany, obsługa Pani Ewa i Hania przesympatyczne ,uprzejme mimo ogromu pracy. POLECAM i będę korzystać

Opublikowany przez Elę Orką Sobota, 4 stycznia 2020

Firma Wczasydlaseniora.com jest firma wspaniała spełniająca marzenia ludzi starszych po 50 roku już życia. Sa wspaniałymi organizatorami, dbających o ludzi .Dzięki nim możemy spokojnie wypoczywać, cieszyć się każda fajna chwila .Sa tak zorganizowani świat nie że gdzie powiem jadąc nie brakuje niczego .Dzięki wam mogłam odpocząć zwiedzić miejsca fajne .Dziękujemy wam za to i życzymy samych sukcesów niech wam zaufa jak najwięcej seniorów .Jesteście godni polecenia i skorzystania z waszych propozycji spędzenia pięknego czasu czasu seniorów. Zyczmy powodzenia a my będziemy często korzystać z waszych polecanych atrakcyjnych. miejsc wypoczynkowych.

Opublikowany przez Małgorzatę Niewiejską Czwartek, 17 października 2019

Spędziliśmy cudowne dni w Białce Tatrzańskiej nie dość że pogoda dopisała to cały pobyt był jedną wielką grają piękne okolice, przyjemne pokoje ,gospodarze cudownie, smaczna kuchnia i przemiła obsługa oraz kucharki, grała pięknie kapela góralska, termy cudowne no i bardzo udany wieczorek taneczny ,świetna baza wypadowa by zwiedzić okolice a jest co ...polecamy gorąco i czekamy na kolejny wyjazd...dziękujemy i pozdrawiamy

Opublikowany przez Marię Bereźnicką Czwartek, 19 września 2019
ŹRÓDŁO: Rekomendacje z naszego firmowego profilu facebook.com/wczasydlasenioracom/reviews